SEO Workshop la Timisoara, impresii la cald

January 22, 2014
January 22, 2014 Alex Nicolae

după primul SEO Workshop organizat de noi, impresii la cald

Ieri a avut loc evenimentul SEO Ping Pong Table Timisoara, un SEO Workshop extins de la contabilitate spre UX si Design, trecând prin marketing. În centrul discuției au fost cazuri reale de clienți cu situații reale.

Am postat cateva poze, mai multe fotografii de la eveniment găsiti aici (pagina de facebook StartUp 700) si pe pagina SEO Ping Pong Timisoara.

In primul rand, reacția participanților a fost foarte faina, mulțumesc! Au fost întrebări pertinente, s-au început câteva polemici exact ce trebuia. Prezența a fost surprinzătoare, cele peste 60 de persoane prezente a solicitat un pic de creativitate în găsirea scaunelor.  Am schimbat în ultimul moment sala în care am organizat evenimentul, celalată sală avea o capacitate de 30 persoane și nu încăpeam.

Evenimentul a fost gratuit pentru participanți fiind susținut de Semne Design and Co, în spațiul pus la dispoziție de StartUp 700 Timișoara.

Participanți: studenți, oameni din marketing, SEO, Web related, UX, Design, proprietari/reprezentanți ai oamenilor de afaceri.

Promovarea: au fost 2 canale de promovare, prin câteva postere postate in Facultate și în Business Centre Timișora si prin social media prin Facebook. Pe Facebok am deschis pagina de Facebook : SEO Ping Pong Table Timișoara  și am promovat evenimentul printr-o campanie plătită pe Facebook.  Am beneficiat și de suportul media din jurul StartUp Hub 700 Timișoara.

Am prezentat și discutat câteva situații din ce facem noi zilnic și am încurajat comunicarea între participanți. Am lansat o comunitate în devenire, o comunitate care să discute idei, să comunice o comunitate care să ajute în final mediul de afaceri din Timișoara să răspundă provocărilor lansate de contruirea unui business pe online. Suntem la început așa că avem nevoie de tot ajutorul.

Asa că..

Dacă vrei să te implici în organizarea următorului eveniment de acest gen, poate SEO Ping Pong Table II, dă-mi de știre! o să postez toate informațiile legate de organizarea evenimentului, costuri, logistica, plan de lucru, prezentari. Ideea e să construim o comunitate în care să circule idei și soluții. Win -Win situation.

Mulțumesc încă o dată tuturor, am rămas dator cu un email o să îl trimit imediat ce găsesc un pic de timp/strans materialul. O sa dureze poate încă o zi. Între timp puteți să scrieți opinia voastră / poți să  scrii cum a fost, pe pagina de Facebook.

 

 

 

 

 

 

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *